Blog / Budoucnost je v digitalizaci. Uzavírejte smlouvy on-line i vy

Budoucnost je v digitalizaci. Uzavírejte smlouvy on-line i vy

Nepochybně vstupujeme do éry, ve které digitalizace hraje klíčovou roli. Ať už se jedná o budoucnost firmy, organizace nebo dokonce jednotlivce. Schopnost efektivně využívat moderní technologie je pro úspěch a růst velmi důležitá.

O digitalizaci se mluví poslední roky velmi často. Přesto se však stále mnoho firem s přechodem na nové technologie pere. Někteří teprve přemýšlí, jak nové nástroje implementovat, jiní jak je ještě více vytěžit, aby získali maximum. Velmi často totiž úspěch nezávisí na tom, jak drahé nástroje ve firmě máte, ale jak se vám podaří naučit své zaměstnance s nimi na denní bázi pracovat. 

Podívejme se na takové běžné rutinní úkoly, které se týkají skoro každé firmy a běžně se na ně zapomíná. Působí jako drobné nezajímavé činnosti, ve svém objemu však stojí firmy spoustu peněz. Věděli jste například, kolik společností stále zpracovává  své objednávky a faktury tak, že je po jejich obdržení ručně vytiskne, podepíše, naskenuje zpět a vytištěnou verzi si uschová? A nejinak tomu je i například u rutinních HR úkonů a uzavírání smluv. Přitom vše je dnes možné již na dálku a elektronicky.

V Legal Systems již více jak 7 let vyvíjíme chytré řešení pro firmy a snažíme se jim od jejich papírové agendy ulehčit. Ať už se jedná o HR oddělení, interní právníky či prodejní oddělení, víme, že se nejvíce ocení řešení, díky kterému se minimalizují rutinní kroky i možnosti chyb. Naši klienti tak nejen šetří čas a peníze, ale také výrazně zjednodušujeme a zrychlujeme chod jejich firem.

Nabízíme digitální platformu, do které převedeme všechny potřebné papírové dokumenty a vytvoříme z nich uživatelsky přívětivé digitální formuláře. Takové, aby s nimi byla radost pracovat a pochopil je úplně každý. Na pár kliků si tak naši klienti mohou vytvořit veškeré dokumenty, které potřebují, ať už z prostředí svého domova či kanceláře. Samozřejmostí jsou také balíčky již připravených dokumentů ve spolupráci s renomovanými právními kancelářemi. U těch navíc dbáme o jejich pravidelnou aktualizaci, aby všechny dokumenty byly vždy právně správně. Zakládáme si proto také na kvalitním zákaznickém servisu. Naši specialisté jsou tu pro klienty po celý týden připraveni zodpovědět jakékoliv dotazy.


5. 7. 2024
Kontaktujte nás